Akça İlkokulu

WEB https://fidi.meb.k12.tr
Adres : AKÇA KÖYÜ ALPASLAN MEVKİİ YILDIRIMLAR SK. AKÇA ILK OKUL BLOK NO 3 ERBAA / TOKAT
VİZYON : Milli, manevi ve ahlaki değerleri yüksek, yeteneklerinin farkında, mutlu, sağlıklı ve hayata hazır bireyler yetiştiren bir kurum olmak.
MİSYON : Öğrencilerimizin çağdaş standartlarda ve bireysel özelliklerine uygun öğrenme alanlarını oluşturarak; iletişime ve paylaşıma açık, öz güveni, öz saygısı, hak, adalet, milli kültür ve demokrasi bilinci yüksek; okuma, anlama, araştırma, eleştirel düşünme, yorumlama ve sorun çözme becerisi gelişmiş, yeniliklere açık, öğrenmeyi bir yaşam tarzı haline getirmiş, mutlu bireyler olarak sosyal hayata ve üst öğrenime hazır hale gelmelerini sağlamaktır.
BAŞARILAR : BAŞARILAR

Saatler : 8:50 14:30
Yabancı Dil :
Isınma : kaloriferli
Servis :
Ulaşım : Okulun ulaşım sıkıntısı yoktur. D100 Karayolu üzerinde bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : ERBAA AMASYA YOLU ÜZERİNDE BULUNMAKTADIR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 98 KM İL MERKEZİNE UZAKLIK 15 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :